VIDEO SENZATIONAL! Ce a fost pus Torje sa faca la primul antrenament la Terek! Toti colegii au inceput sa rada

VIDEO SENZATIONAL! Ce a fost pus Torje sa faca la primul antrenament la Terek! Toti colegii au inceput sa rada

SPARTA PRAGA - STEAUA e in direct la PROTV, marti de la 21:00.

Gabi Torje a avut parte de un "botez" special la Terek, in Rusia. Internationalul roman a fost pus sa danseze la primul sau antrenament la Terek. Toti jucatorii noi trec prin acest "ritual".

Selectionerul german al Romaniei a comentat ultimele transferuri ale jucatorilor romani. Alex Chipciu a plecat de la Steaua pentru 3.5 milioane de euro la Anderlecht, in timp ce Torje a lasat Turcia pentru Rusia. S-a dus la Terek.

"Primul gand este acela ca poate s-ar fi putut gasi oferte mai bune, dar cel mai important este ca toti acesti jucatori sa se identifice cu noile echipe, sa se simta bine, sa traiasca acolo, sa joace acolo. Din punctul meu de vedere, cel mai important este ca ei sa joace in mod regulat. Sper ca toti sa-si indeplineasca propriile teluri, dar si obiectivele cluburilor", a declarat  Daum, care a vorbit si despre noul sezon din Romania:

"Cred ca avem antrenori excelenti in prima liga din Romania, ceea ce inseamna ca si jucatorii vor fi la un nivel foarte ridicat. Pentru mine, este foarte important sa stiu ca am colegi buni aici, in prima liga, care vor face tot ce tine de ei pentru a aduce jucatorii la un nivel optim", a mai spus selectionerul german.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies