Povestea unui DEZASTRU financiar: Echipa care a vandut in 3 saptamani de 136.350.000 de euro! Ce a patit patronul: FOTO

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Septembrie 2013, 13:10

	Povestea unui DEZASTRU financiar: Echipa care a vandut in 3 saptamani de 136.350.000 de euro! Ce a patit patronul: FOTO

►Mai vrem un HAGI! Academia Hagi - Academia Puskas, luni 16:00 | Academia Hagi - Galata, marti 18:30 | Academia Hagi - Partizan, joi 16:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Patronul lui Anzhi Makhachkala nu si-a mai permis sa investeasca bani, iar pentru a nu da faliment a fost fortat sa vanda mai multi jucatori. Suleyman Kerimov a taiat drastic din buget si a decis la inceputul lunii august sa dea drumul celor mai tari jucatori din echipa.

La o saptamana dupa ce presedintele Konstantin Remchukov a anuntat pe Twitter ca cea mai puternica echipa din Dagestan va da drumul jucatorilor, Yuri Zhirkov, Igor Denisov si Aleksandr Kokoric au plecat la Dynamo Moskova. Cei trei fusesera cumparati cu 50.000.000 de euro.

Motivul oficial al plecarii lor a fost “Deteriorarea starii de sanatate a patronului Suleiman Kerimon, din cauza rezultatelor slabe ale echipei”.

Din aceeasi cauza este posibil sa fi plecat si Lassana Diarra, Willian, Samuel Eto’o, Mbark Boussoufa si restul jucatorilor de mai jos. (FOTO)

Anzhi a vandut in total de 136.350.000 de euro.

Eto'o, fortat sa renunte la 20.000.000 de euro pentru a juca la Chelsea
Eto’o, jucator momit cu un salariu de 20 de milioane de euro si un apartament de lux intr-un complex rezidential a fost nevoit sa plece din Rusia. Chelsea l-a transferat si i-a oferit un contract pe un sezon, in valoare de 4 milioane de lire.

Eto’o a mai jucat cu Jose Mourinho la Inter. “Sunt foarte fericit pentru ca am ajuns aici, dar si suparat pentru ca imi doresc sa joc cat mai repede. A fost o decizie grea. Am vazut ce calitati are Chelsea si sunt fericit cu Mourinho, asa ca am plecat exact cand s-a ivit ocazia”, a declarat camerunezul.

LIVE UPDATE. Coronavirus în România, 1 aprilie. 85 de decese confirmate. 6 secții de la Spitalul Universitar, închise
BRAT