Fost goleador in Liga I, Fatai se afla in fata transferului carierei. Impresarul care il reprezinta in Italia anunta: "Pretul e de 5-6 milioane"
Vineri 15 Ianuarie 2016, 17:09

Fost goleador in Liga I, Fatai se afla in fata transferului carierei. Impresarul care il reprezinta in Italia anunta: "Pretul e de 5-6 milioane"

Fost goleador in Liga I si chiar vazut ca o solutie pentru echipa nationala a Romaniei, Kehinde Fatai viseaza cu ochii deschisi la transferul vietii. Trei echipe din Serie A il doresc pe jucatorul de 25 de ani, nascut la Abuja, in Nigeria.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Nigerianul Kehinde Fatai, jucator care si-a facut junioratul la Farul si care a dat goluri in Liga I si in Europa in tricoul Astrei, face pasi catre un transfer in Serie A.

La 25 de ani, Fatai, care a semnat in vara lui 2015 cu Sparta Praga, marcand pentru echipa din capitala Cehiei 8 goluri in campionatul intern si 4 in cupele europene, se afla in vizorul Sampdoriei, Fiorentinei si a celor de la Carpi.

Fatai, atacant care visa sa imbrace tricoul nationalei Romaniei la un turneu final, le-a luat ochii italienilor cu golurile marcate pentru Sparta Praga.

Astfel, pe fir pentru un eventual transfer al africanului au intrat trei formatii din Serie A, un impresar care il reprezinta pe Fatai in Italia anuntand ca a avut contacte cu Fiorentina, Carpi si Sampdoria.

Stefano Vitullo a vorbit pentru site-ul sampdorianews.net, acesta confirmand discutiile, dar anuntand ca Fatai nu este chiar ieftin.

"In aceste zile am avut mai multe intrevederi, mai multe echipe din Serie A sunt interesate de el. Au existat contacte cu Carpi, Fiorentina si Sampdoria. In prezent, prioritatea Sampdoriei este de a gasi un fundas central, dar este interesata si de Fatai, desi pana acum nu au fost niste negocieri clare.

Exista interes, iar Sampdoria il urmareste foarte atent pe Fatai de ceva vreme. El este insa evaluat la 5-6 milioane de euro in acest moment, suma pe care eu o consider potrivita pentru un jucator care poseda astfel de calitati. 

Vorbind de cifre salariale, pretentiile ar fi undeva la 6-700 de mii de euro  pe an, plus bonusuri de performanta", a spus Stefano Vitullo pentru Sampdorianews.net.2 comentarii
  • 16 2016
    ciupi iconitza citeste asta? daca nu are cetatenie, eu asa stiu din presa, ce mai asteapta? nu-i place parul cretz?...
  • 15 2016
    LM Daca are cetatenie trebuie convocat la national cand juca la noi am vazut ca este un jucator valoros...
BRAT