Transfer Market

EMOTIONANT! Promisiunea pe care i-a facut-o Messi lui Tito Vilanova pe patul de moarte! Pentru ce si-a dat cuvantul

Messi i-a facut o promisiune lui Tito Vilanova, in ultimele zile ale acestuia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 17:18
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 17:47

Fostul antrenor secund de la Barcelona, Hank Ten Cate, a declarat in cotidianul De Telegraaf din Olanda adevaratul motiv pentru care Messi inca mai este la Barcelona.

Acesta spune ca superstarul catalan i-a promis lui Tito Vilanova, in ultimele zile ale acestuia, ca nu va pleca niciodata de la echipa catalana la care a crescut si alaturi de care a cunoscut succesul.

ULTIMA ORA - Intervine ARMATA. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

FOTO - Cum arata cei doi teroristi din Paris

Argentinianul este legat de un transfer la Chelsea de mai bine de o saptamana, aparand deja zvonul ca Messi ar fi semnat un precontract cu gruparea din Londra. Intre timp, conducerea Barcelonei a anuntat ca Messi este fericit la Barcelona si va ramane la acest club pentru urmatorii ani.

"Problemele intre Messi si Barcelona au inceput acum doi ani. Singurul motiv pentru care este la Barcelona in continuare este pentru ca i-a promis lui Tito ca ramane aici. Dar cred ca acum este in interesul tuturor sa plece de la club, are nevoie de noi provocari si valoreaza foarte multi bani. Este incredibil ca a reusit sa fie cel mai bun din lume timp de 10 ani, de obicei fotbalistii au o perioada de 7-8 ani maxim, in care joaca la cel mai inalt nivel. Daca nu pleaca de la Barcelona, ii va fi greu sa redevina cel mai bun", spune Cate pentru publicatia olandeza.

Modifică setările cookies