Barcelona coutinho Liverpool Neymar Transfer Market

Barcelona a facut prima oferta de 80 milioane euro pentru inlocuitorul lui Neymar, un coleg al acestuia din nationala Braziliei

Barcelona cauta sa se replieze dupa ce Neymar si-a dat acordul pentru un transfer la PSG. Catalanii cauta cea mai potrivita solutie, insa vor trebui sa plateasca bani buni pentru a aduce jucatorul pe care si-l doresc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iulie 2017, 10:41
Data actualizarii: Vineri 21 Iulie 2017, 10:53

Sefii Barcelonei au demarat o operatiune de urgenta pentru inlocuirea lui Neymar. Brazilianul este pe picior de plecare la PSG, intr-o afacere care ar stabili un record mondial de transfer.

Potrivit presei din Spania si Anglia, Barcelona il doreste in locul lui Neymar pe Phlippe Coutinho, de la Liverpool, si a facut deja o prima oferta de 80 de milioane de euro.

Goal.com noteaza insa ca Liverpool a declinat imediat oferta Barcelonei, transmitand ca Philippe Coutinho nu este de vanzare pentru o suma "atat de mica".

"Am semnat un contract nou si este o onoare pentru mine sa joc pe Anfield. Este o mare bucurie pentru mine ca sunt atat de bine primit si de apreciat. Sunt recunoscator clubului pentru tot", a spus recent Coutinho.

Modifică setările cookies