Avertisment INCREDIBIL pentru Barcelona dupa transferul lui Neymar la PSG: "Sa nu-l piarda si pe Messi!"

Avertisment INCREDIBIL pentru Barcelona dupa transferul lui Neymar la PSG: "Sa nu-l piarda si pe Messi!"

Jurgen Klopp a declarat ca transferul lui Neymar de la Barca la PSG ar trebuie sa fie un avertisment pentru catalani ca si transferul lui Messi este posibil.

Paris Saint-Germain a distrus in aceasta vara recordul de transfer, platind clauza de 222 de milioane de euro a lui Neymar. Antrenorul celor de la FC Liverpool, Jurgen Klopp, considera ca acest transfer va schimba enorm fotbalul deoarece pana acum parea imposibil ca o astfel de suma sa fie platita pentru un fotbalist.

"Este destul de simplu. Pana acum parea imposibila. Iar acum e acea lista cu clauzele de reziliere ale contractelor jucatorilor Barcelonei. A lui Messi e de 300 de milioane de euro. In doar o luna o astfel de posibilitate a devenit realizabila. Inainte era o suma halucinanta. Au decis aceasta suma aleatoriu. Pana la urma, cine ar plati 300 de milioane? Iar acum s-a intamplat.

Nici macar nu stiu daca este corect. Niciun antrenor nu ar cere asa ceva. Asta a fost decis la alt nivel iar acum el (Neymar) este jucatorul lui PSG. Cea mai simpla solutie ar fi o regula, sa decidem unde vrem sa mergem si unde sa ne oprim. Cele mai importante cluburi pot decide acest lucru, sa existe o limita. 150 de milioane de euro sau 550 de milioane de euro, nu conteaza, nimeni nu s-ar mai plange dupa aceea. Este un lucru care s-a intamplat in premiera" a spus Jurgen Klopp pentru DAZN.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies