Are 20 de ani iar Arsenal crede ca seamana PERFECT cu Thierry Henry si Van Persie! Motivul pentru care poate pica transferul:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 11:45

	Are 20 de ani iar Arsenal crede ca seamana PERFECT cu Thierry Henry si Van Persie! Motivul pentru care poate pica transferul:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA!

Arsenal era gata sa transfere un jucator pentru ar fi oferit 45 de milioane de euro, insa acest transfer este in pericol. Julian Draxler, mijlocasul ofensiv al celor de la Schalke, se recupereaza dupa accidentarea cu Basel din Liga Campionilor si este acum in fata unei decizii extrem de importante pentru cariera sa.

Sportsmail scrie ca jucatorul de 20 de ani va merge sa se trateze in Munchen, dupa ce si-a rupt tendonul, accidentare care il va tine departe de fotbal pana in martie.
Cei de la Arsenal il considera pe pustiul minune al celor de la Schalke drept noul van Persie.

Scouterii lui Arsenal au facut o cautare intensa pana sa se opreasca la numele lui Draxler, pe care cred ca il pot reprofila pe pozitia de atacant.
Wenger este convins ca Draxler are calitatile lui Van Persie si Thierry Henry. Sefii lui Schalke au declarat ca nu il pot convinge pe jucator sa ramana, de vreme ce clauza de 45 de milioane de euro este platita.

Arsenal sufera in atac dupa accidentarea lui Theo Walcott. Cei de la Daily Mail scriu ca transferul este in pericol, jucatorul fiind accidentat. Cel mai probabil acesta va merge la Londra pentru un nou control medical.
 

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies