ACUM incepe noua era galactica la Real! Perez il cumpara pe cel mai scump jucator din ISTORIA FOTBALULUI! BOMBA care ii termina pe seici

Autor: Sport.ro
Luni 03 Iunie 2013, 18:32

	ACUM incepe noua era galactica la Real! Perez il cumpara pe cel mai scump jucator din ISTORIA FOTBALULUI! BOMBA care ii termina pe seici

Real Madrid pregateste o noua era de dominatie! Vrea doua transferuri de senzatie in aceasta vara!

Sunday Times scrie ca Real e gata sa plateasca 100 de milioane de euro pentru a-l cumpara pe Gareth Bale te la Tottenham! In plus, madrilenii incearca sa-l ia si pe Suarez de la Liverpool pentru 45 de milioane. Seful Perez crede ca atacul va fi de neoprit cu tripla Benzema, Cristiano Ronaldo, Luis Suarez!

Sursa citata compara intentiile lui Perez din 2013 cu ceea ce a facut imediat dupa ce a preluat a doua oara presedintia lui Real, in 2009. Atunci, a dat 94 de milioane pentru Cristiano Ronaldo si 69 pe Kaka. Un argument in plus in realizarea transferului e cuvantul directorului sportiv Zinedine Zidane, care a recunoscut ca Bale e 'un fotbalist impresionant'.

Tottenham vrea sa-i ofere lui Bale o marire de salariu pana la 7 milioane de euro pentru a-l convinge sa ramana in Premier League. Pentru galez mai exista interes din partea lui Man United si Man City.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT