16.5 milioane pe an de la nationala aflata pe locul 185 in lume si interzisa in preliminariile pentru Mondial! Oferta cu adevarat surprinzatoare pentru Jose Mourinho

16.5 milioane pe an de la nationala aflata pe locul 185 in lume si interzisa in preliminariile pentru Mondial! Oferta cu adevarat surprinzatoare pentru Jose Mourinho

Liber de contract dupa despartirea de Chelsea, Jose Mourinho se pregateste pentru o noua aventura. Portughezul este favorit sa o preia pe Manchester United, dupa cum insista jurnalistii britanici, dar pe adresa lui vin si oferte exotice.

Jose Mourinho are sanse foarte mari sa devina antrenorul lui Manchester United din vara, dupa cum anunta presa din insula britanica.

Fostul castigator al UEFA Champions League nu s-a decis insa pe cine va prelua, asteptand finalul sezonului pentru a se decide.

Pe langa Manchester United, Mourinho reprezinta o prioritate si pentru, surpriza, echipa nationala a Indoneziei.

Publicatia engleza FourFourTwo a publicat un interviu cu ministrul sporturilor din Indonezia, Imam Nahrawi, cel care a confirmat interesul pentru Mourinho.

"Acest plan a fost discutat cu presedintele Comitetului Olimpic Indonezian, Joko Widodo, precum si cu Erick Thohir. Stim ca nu va fi usor.

Selectionerul echipei nationale trebuie sa fie strain, dar vrem ca unii dintre asistentii sai sa fie de aici.

Salariul propus este de 16.5 milioane euro pe an", a spus acesta.

De asemenea, ministrul sporturilor a spus ca a discutat cu Erick Thohir, seful lui Inter, si despre varianta de rezerva, oferind numele lui Guus Hiddink.

"Prin aducerea unui tehnician de acest calibru vrem sa trezim spiritul de luptatori in jucatorii nostri si sa le dam sansa sa lucreze cu un antrenor experimentat", a mai spus acesta.

Indonezia ocupa locul 185 in clasamentul mondial FIFA si nu are dreptul sa participe in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018 din cauza implicarii guvernului in liga nationala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies