Inca o lovitura data de CFR: clujenii, gata sa vanda un jucator pe MILIOANE! Cine arunca cu banii pentru Super Felgueiras:

Autor: Sport.ro
Marti 13 August 2013, 14:00

	Inca o lovitura data de CFR: clujenii, gata sa vanda un jucator pe MILIOANE! Cine arunca cu banii pentru Super Felgueiras:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

CFR Cluj nu are parte de cel mai bun inceput de sezon, echipa patronata de Arpad Paszkany reusind o serie de rezultate extrem de slabe in compania nou-promovatelor FC Botosani sau ACS Timisoara. Cu toate astea, clujenilor le merge perfect pe plan financiar, acolo unde sunt gata de inca un tun.

CFR-ul continua sa profite de sezonul excelent pe care l-a avut in Champions League, in 2012. Felgueiras a inschis poarta pe Old Trafford, dar si-a deschis orizontul catre un transfer la Sporting Lisabona, echipa care l-a crescut.

Clujenii cer 2.5 milioane, iar sefii din Gruia se bucura de faptul ca Benfica ar putea intra si ea in lupta, mai ales in cazul in care cele doua echipe isi vor vinde portarii, atat Artur cat si Rui Patricio fiind curtati de echipe importante.

2013 a fost anul de aur pentru CFR. Daca Steaua transpira pentru calificarea in grupele Ligii, din punct de vedere financiar, CFR este deja la masa bogatilor.

Ce afaceri a facut CFR-ul:
Renan (Sampdoria) - 3,2 milioane
Bastos (Al Nasr) - 3,5 milioane
Sougou (Marseille) - 3 milioane
Ivo Pinto (Dinamo Zagreb) - 1.8 milioane
Bakary Sare (Dinamo Zagreb) - 500 de mii
----------------------------------------
Total: 12.5 milioane de euro, atat a incasat echipa clujeana in ultimul an.

Ca inlocuitor, CFR l-ar putea aduce pe Branko Grahovac, bosniacul campion cu Otelul. In ultimii 3 ani, acesta are peste 100 de jocuri in Romania si ar putea ajunge langa Deac sau Cadu.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT