Transfer Market

100 de MILIOANE € pentru doi jucatori! Barcelona isi ia URIASI si schimba 'era' tiki-taka! Tintele de transfer:

Barcelona s-a orientat pentru doi jucatori curtati intens de cluburile bogate in ultima perioada.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Mai 2014, 14:26
Data actualizarii: Miercuri 07 Mai 2014, 14:24

Paul Pogba - pustiul lui Juve - si capitanul lui City - Vincent Kompany - sunt pe lista lui Luis Enrique pentru a veni la Barcelona din vara.

CONDITIILE

Catalanii vor neaparat sa-si intareasca defensiva, asa ca s-au gandit la Kompany. E liderul din teren la City, cat si la nationala Belgiei. La cei 28 de ani, el mai are contract pana in vara lui 2018. Este un fundas inalt, de 1,90m.

La centrul terenului, intarirea imediata pentru vara ar fi Paul Pogba, dupa cum anunta Mundo Deportivo. Pustiul de 21 de ani este cel mai bun tanar jucator din Europa, asa cum a reiesit dintr-un clasament recent. El are 1,88m si este un mijlocas atipic decat ce are Barcalona pe teren; el vine pentru ca, in timp, sa-l poata inlocui pe Xavi (34 de ani).

SUMELE

Pogba este cotat de Juventus la 50-55 de milioane €; el are 9 goluri si 15 pase de gol in acest sezon in 'alb-negru'. Mai are contract cu Juve pana in 2016.

Paul Pogba este una dintre marile erori ale lui Ferguson: alaturi de Pique, Pogba este intre jucatorii care nu au primit sanse la United si pe care Sir Alex nu i-a considerat potriviti acolo, dandu-le drumul sa plece. Ulterior, ei au ajuns vedete.

Vincent Kompany este excelent la marcaj si la jocul aerian si s-a dovedit un lider in echipele la care a jucat. Belgianul are 56 de partide si 4 goluri pentru nationala tarii sale, iar daca va fi sa plece la Barca o va face pentru o suma de 40-45 de milioane €.

In cazul lui Kompany, catalanii s-ar putea sa aiba noroc: City intra sub sanctiunea UEFA legata de Fair-Play-ul Financiar, asa ca se vede nevoita sa vanda jucatori pentru a-si echilibra balanta contabila.

CITESTE SI

Modifică setările cookies