TRANSFER MARKET | Faza care i-a surprins pe toti la United: culoarea ghetelor! Vezi si unde se face o echipa de romani in Europa:

Eu sunt Ion Alexandru si va prezint cele mai tari informatii din fotbalul mare la "Transfer Market".

La 26 de ani, Messi va deveni cel mai bine platit jucator de fotbal al planetei. 20 de milioane salariu plus inca 4 bonus! Daca nu-l va mari pana in 2019, Messi va castiga 100 de milioane de euro plus bonusuri! Messi pune si o conditie: prietenul Aguero sa vina in vara!

Cum arata evolutia ultimelor salarii ale lui Messi:

2007 - 8,5 mil euro pe an
2009 - 11 mil euro pe an
2013 - 16 mil euro pe an
2014 - 20 mil euro pe an

Asta in conditile in care acesta este cel mai slab sezon al lui Messi din ultimele 5 - a dat doar 41 de goluri...

La salariul de la Barca, lui Messi i se adauga inca 19 milioane din sponsorii personali! Ronaldo este din nou trist - castiga la Real "doar" 19 mil pe an.

LEGIUNEA LUI IL LUCE

Mircea Lucescu are toata Turcia la picioare. Echipale pe care le-a facut deja campioane, Galata si Besiktas il ademenesc la Istanbul, dar marea provocare este Trabzonspor. Echipa lui Bourceanu este gata sa-i ia pe Bogdan Stancu si Tanase. Ar fi pentru prima data cand Lucescu antreneaza in afara o legiune de stelisti!

Lucescu va incerca minunea: titlul de campioana a Turciei, care a parasit Istanbulul o singura data in ultimii 30 de ani. Bursasporul lui Giani Kirita a profitat in 2010 de scandalul meciurilor aranjate! Lucescu cel mare are deja doua titluri in Turcia. Doar doi straini au reusit 3 titluri: englezul Gordon Milne cu Besiktas si neamtul Christoph Daum cu Besiktas si Fener.

NUMELE DE LA UNITED

James Wilson este noul nume propus de Manchester United in finalul celui mai slab sezon din ultimii 24 ani. In '90, cu Ferguson pe banca a terminat pe 13, dar a luat Cupa Angliei!

In era Premier League, Manchester United nu coborase niciodata sub locul 3. Acum, nu poate urca peste locul 6. La meciul de retragere al legendarului Ryan Giggs, Wilson a debutat cu doua goluri impotriva lui Hull City in Premier League.

Pustiul de 18 ani a pastrat o traditie impusa de Ferguson la Manchester. A jucat cu ghete negre. Pe vremea lui Ferguson, doar vedetele aveau voie sa iaba ghete colorate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies