Wimbledon 2022 Localnici Wimbledon Wimbledon fani Tenis

„Game, sex și meci?” Localnicii din Wimbledon s-au săturat de turiștii-problemă care nu se bucură doar de tenis

Localnicii din Wimbledon i-au anunțat pe turiști că se expun riscului de a fi amendați, dacă vor perturba liniștea publică, pe durata turneului de mare șlem. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 13:10
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 13:12

Pentru prima dată după trei ani, turneul de la Wimbledon se desfășoară cu tribunele pline, dar venirea spectatorilor-turiști le-a cauzat probleme localnicilor.

Aceștia se tem de efectele celor 320,000 de pahare cu băuturi alcoolice care sunt estimate să fie servite fanilor tenisului, pe durata celor două săptămâni de joc.

Localnicii din Wimbledon, îngrijorați de cei 500,000 de spectatori care le vor vizita cartierul, pe durata Wimbledon 2022

În consecință, locuitorii cartierului Wimbledon au împânzit zona cu diverse afișe prin care îi atenționează pe turiști să nu perturbe liniștea publică în parcul în care o parte dintre aceștia obișnuiesc să campeze. 

„Game, sex și meci. Nu mersi! Fani ai tenisului care vă aflați în vizită, vă rugăm să respectați parcul. Comportamentul anti-social, precum consumul drogurilor, de alcool și orgii sexuale nu vor fi tolerate. Poliția patrulează în această zonă în mod regulat. V-am avertizat. Vă mulțumim pentru înțelegere și bucurați-vă de tenis,” se află scris pe unul dintre afișele amplasate în zona Clubului All England, notează Daily Mail

500,000 de fani ai tenisului sunt așteptați să viziteze cel mai prestigios complex de tenis din întreaga lume, pe durata ediției 2022, care se derulează în perioada 27 iunie - 10 iulie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!