Tenis

Wozniacki a RABUFNIT dupa eliminarea de la Wimbledon 2018: "Suntem aici sa jucam tenis, nu sa MANCAM insecte!"

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a avut si alte probleme pe langa adversara care a reusit s-o elimine de la Wimbledon 2018 inca din turul secund.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 13:28
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 13:32

Daneza nu a reusit niciodata sa treaca la turneul londonez de faza optimilor de finala, iar problemele ii apar in cale de fiecare data cand joaca la Wimbledon, este de parere sportiva in varsta de 27 de ani.

Caroline Wozniacki a fost eliminata in turul secund de catre Ekaterina Makarova, locul 35 WTA, iar in timpul partied a traversat un moment extrem de neplacut.

Sportiva din Danemarca a intampinat o alta problema miercuri, in timpul meciului din turul secund pe care l-a pierdut in decisiv cu 5-7. Principala rivala a Simonei Halep pentru locul de lider mondial a avut probleme din cauza unor insecte care au navalit pe teren in timpul meciului. A fost permanent deranjata din cauza insectelor zburatoare si s-a plans la arbitrul de scaun ca nu isi poate mentine concentrarea.

Wozniacki a cerut spray-uri pentru a inlatura insectele care invadau terenul. Apoi l-a invitat pe arbitrul meciului pentru a vedea ce se intampla la nivelul ierbii, invocand un posibil ajutor pentru a scapa de aceasta povara. Numai micutele vietuitoare zburatoare pareau mai degraba atrase de iarba, nu de oameni. Daneza a fost auzita spunandu-i arbitrului: "Suntem aici ca sa jucam tenis, nu ca sa mancam insecte".

Modifică setările cookies