Wimbledon 2018. Isner a RABUFNIT la adresa arbitrului: "Nu functioneaza, de ce trebuie sa accept asta?" 

Joi 05 Iulie 2018, 13:26

	Wimbledon 2018. Isner a RABUFNIT la adresa arbitrului: "Nu functioneaza, de ce trebuie sa accept asta?" 

Ziua lui John Isner la Wimbledon a fost una plina de frustrare, in timpul meciului din turul secund contra belgianului Ruben Bemelmans, locul 104 ATP.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

In timpul meciului din turul secund, unul foarte animat, cel de-al 9-lea cap de serie, John Isner, a intrat intr-o disputa dupa rezultatul unei solicitari hawk-eye. Americanul avea un avantaj de 2 seturi la 0 si se afla in tie-break-ul celui de-al treilea set, cand Bamelmans a solicitat interventia hawk-eye-ului pentru o minge care fusese desemnata ca fiind afara, insa sistemul a aratat mingea ca fiind de fapt in interior, lucru care a dus la o adevarata cearta pe terenul numarul 12.

"Este ridicol! De ce trebuie sa accept asta? De ce trebuie sa accept asta? ", i-a strigat John Isner arbitrului de scaun, Mohamed Lahyani.

“E sistemul hawk-eye si trebuie sa acceptam asta”, i-a raspuns oficialul.

“Nu functioneaza, pur si simplu nu functioneaza”, a continuat americanul.

Spre disperarea lui Isner, decizia hawk-eye a fost validata, iar adversarul sau a capatat un avantaj mental si a reusit sa castige urmatoarele 2 seturi. In timpul pauzei dintre seturi, Bemelamns a parasit terenul, iar Isner si-a continuat demonstratia in fata publicului si in fata arbitrului de scaun.

“Am dreptul sa fiu furios. Nu-mi poti spune altceva acum. Bine, Mohamed?”, a spus Isner dupa pierderea tie-break-ului celui de-al treilea set. “Este absurd. Daca el loveste mingea si se duce mult in afara terenului, el solicita hawk-eye si arata ca e in interior, tu ai sa-i dai lui punctul? E absurd!”, a continuat americanul in varsta de 33 de ani.

Veteranul Lahyani, care a inceput sa lucreze pentru ATP in 1997, a refuzat sa-si schimbe viziunea asupra incidentului. Arbitrul suedez i-a replicat americanului "Avem un sistem, trebuie sa respectam asta.”
Meciul dintre Isner si Bemelmans a fost amanat din cauza ploii la scorul de 6-1, 6-4, 6-7, 6-7, 3-4.

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT