John Isner Isner Wimbledon Rezultate Wimbledon 2018 Turneul de la Wimbledon Wimbledon 2018 Tenis

Wimbledon 2018. Isner a RABUFNIT la adresa arbitrului: "Nu functioneaza, de ce trebuie sa accept asta?" 

Ziua lui John Isner la Wimbledon a fost una plina de frustrare, in timpul meciului din turul secund contra belgianului Ruben Bemelmans, locul 104 ATP.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 13:26
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 13:28

In timpul meciului din turul secund, unul foarte animat, cel de-al 9-lea cap de serie, John Isner, a intrat intr-o disputa dupa rezultatul unei solicitari hawk-eye. Americanul avea un avantaj de 2 seturi la 0 si se afla in tie-break-ul celui de-al treilea set, cand Bamelmans a solicitat interventia hawk-eye-ului pentru o minge care fusese desemnata ca fiind afara, insa sistemul a aratat mingea ca fiind de fapt in interior, lucru care a dus la o adevarata cearta pe terenul numarul 12.

"Este ridicol! De ce trebuie sa accept asta? De ce trebuie sa accept asta? ", i-a strigat John Isner arbitrului de scaun, Mohamed Lahyani.

“E sistemul hawk-eye si trebuie sa acceptam asta”, i-a raspuns oficialul.

“Nu functioneaza, pur si simplu nu functioneaza”, a continuat americanul.

Spre disperarea lui Isner, decizia hawk-eye a fost validata, iar adversarul sau a capatat un avantaj mental si a reusit sa castige urmatoarele 2 seturi. In timpul pauzei dintre seturi, Bemelamns a parasit terenul, iar Isner si-a continuat demonstratia in fata publicului si in fata arbitrului de scaun.

“Am dreptul sa fiu furios. Nu-mi poti spune altceva acum. Bine, Mohamed?”, a spus Isner dupa pierderea tie-break-ului celui de-al treilea set. “Este absurd. Daca el loveste mingea si se duce mult in afara terenului, el solicita hawk-eye si arata ca e in interior, tu ai sa-i dai lui punctul? E absurd!”, a continuat americanul in varsta de 33 de ani.

Veteranul Lahyani, care a inceput sa lucreze pentru ATP in 1997, a refuzat sa-si schimbe viziunea asupra incidentului. Arbitrul suedez i-a replicat americanului "Avem un sistem, trebuie sa respectam asta.”
Meciul dintre Isner si Bemelmans a fost amanat din cauza ploii la scorul de 6-1, 6-4, 6-7, 6-7, 3-4.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!