Wimbledon 2018 | Mihaela Buzarnescu a semnat cu un important producator de echipament sportiv

Wimbledon 2018 | Mihaela Buzarnescu a semnat cu un important producator de echipament sportiv

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Iulie 2018, 15:33

Vezi si: Programul romancelor, in prima zi, tocmai a fost anuntat de organizatori

Mihaela Buzarnescu, a doua jucatoare a Romaniei in ierarhia mondiala, dupa Simona Halep, cea care a surprins pe toata lumea prin ascensiunea ei incredibila in circuitul mondial, a dat o noua lovitura.

Miki, in varsta de 30 de ani, a semnat in mod oficial un contract cu o cunoscuta firma de echipament sportiv din SUA, ale carei tinute le purta inca din 2016, doar in baza unei intelegeri insa, fara a avea un contract.

Fondatorul si presedintele Sofibella a anuntat ca Mihaela Buzarnescu a semnat un parteneriat cu firma sa: "Mihaela este o sportiva tanara si talentata, care arata in mod constant pasiune, incredere si vointa de imbunatatire, pe teren si in afara lui. Suntem mandri ca s-a alaturat familiei noastre", a dezvaluit Franco Forcella, conform womenstennisblog.com.

Pe langa Mihaela, alte doua romance au contract cu Sofibella, e vorba de Raluca Olaru si Monica Niculescu. In plus, Anastasia Pavliucenkova a trecut si ea la acest brand din 2018 dupa ce anterior fusese sub contract cu Adidas.

Buzarnescu ocupa locul 38 WTA si la dublu, iar la Wimbledon va face pereche la aceasta proba cu Irina Begu, alaturi de care a facut finala la Eastbourne, pierduta sambata. In proba de simplu, Mihaela va da piept luni cu Aryna Sabalenka, locul 45 WTA.VIDEO PROTVPLUS.RO

Sute de victime pe șosele din cauza șoferilor începători. Avertismentul poliției
BRAT