TRAGEDIE! Cel mai bun marcator din campionatul Slovaciei a fost gasit mort intr-un parc! Rapid l-a vrut in 2008
Duminica 01 Iulie 2018, 13:02

TRAGEDIE! Cel mai bun marcator din campionatul Slovaciei a fost gasit mort intr-un parc! Rapid l-a vrut in 2008

Slovacul Helenar a murit, la doua zile dupa ce a implinit 35 de ani.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Juraj Helenar, atacant cu 125 de goluri marcate in campionatul Slovaciei, a fost gasit mort intr-un parc din Bratislava.

Politistii iau in calcul varianta sinuciderii.

"Sambata dupa-amiaza am primit o notificare ca a fost gasit un om fara suflare in parcul Vrakunskom. Patrula Politiei a verificat informatia si a constatat autenticitatea ei. La fata locului au fost chemati medicii legisti si va fi facuta o autopsie pentru a afla cauza exacta a mortii. Identitatea barbatului de 35 de ani a fost stabilita de politie si a fost deschis un dosar penal pentru ucidere”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Bratislava.

Juraj Helenar a jucat de-a lungul carierei la Inter Bratislava, Petrzalka, Slovan Bratislava, si Sigma Olomuc.

In 2008, Helenar a fost pe lista de transferuri a Rapidului, insa giulestenii nu au ajuns atunci la un acord cu Slovan Bratislava, scrie Telekomsport.O masă uriașă de aer arctic va lovi de 2 ori România, începând de sâmbătă. Temperaturile scad drastic și ar putea ninge