Wimbledon 2018 | Adversara Mihaelei Buzarnescu o lauda pe romanca: "Imi va fi foarte greu!"

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Iulie 2018, 14:19

	Wimbledon 2018 | Adversara Mihaelei Buzarnescu o lauda pe romanca: "Imi va fi foarte greu!"

Mihaela Buzarnescu, in varsta de 30 de ani, a primit doar cuvinte de lauda de la viitoarea sa adversara de la Wimbledon.

Mihaela Buzarnescu, 28 WTA, va avea parte de un adversar dificil in primul tur de la Wimbledon, o sportive aflata in mare forma pe iarba, finalista la ultimul turneu important pe aceasta suprafata, la Eastbourne.

Aryna Sabalenka, din Belarus, 32 WTA, cea care sambata a pierdut in fata Carolinei Wozniacki, 7-5, 7-6, o va intalni in turul inaugural pe “Miki” Buzarnescu.

Intr-un interviu recent, Sabalenka a vorbit despre primul meci in cadrul turneului care se desfasoara la All England Club, dar si despre adversara ei: "Ultima data am jucat impotriva ei la Lugano. Este o jucatoare foarte buna, se misca bine, joaca diferit, cu spin-uri, slice-uri, este stangace si asta e dificil. Trebuie sa fiu concentrata de la inceput pana la final, va fi un meci greu si voi incerca sa dau tot ce am mai bun", a declarat sportiva din Belarus.

Partida dintre Buzarnescu si Sabalenka este programat luni, la o ora ce va fi anuntata in curand de organizatori. La Wimbledon, Buzarnescu va evolua si in proba de dublu, alaturi de Irina Begu, cele doua pierzand sambata finala de la Eastbourne.

Sute de victime pe șosele din cauza șoferilor începători. Avertismentul poliției
BRAT