Duminica 01 Iulie 2018, 12:05

Gardos a rabufnit si le-a spus englezilor ce n-a putut sa le spuna pana acum: "Sunt dezamagit" Ce s-a intamplat de fapt la Southampton


	Gardos a rabufnit si le-a spus englezilor ce n-a putut sa le spuna pana acum: "Sunt dezamagit" Ce s-a intamplat de fapt la Southampton

In ultima zi de contract cu Southampton, Florin Gardos si-a exprimat dezamagirea legata de perioada petrecuta in Anglia

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Gardos n-a jucat deloc in ultimii trei ani la Southampton si toata lumea credea ca absenta lui e legata de accidentari.

In realitate, Gardos spune ca a fost apt de joc in cea mai mare parte petrecuta in Anglia, insa a fost ignorat de catre antrenori.

Gardos a postat un mesaj pe pagina de Facebook:

"Astazi se incheie oficial contractul meu cu Southampton FC."

"Sunt dezamagit ca dupa accidentarea din 2015, n-am mai primit sanse pentru a demonstra ca-mi merit locul in echipa si pentru a rasplati increderea pe care lumea, in general, mi-a acordat-o."

"Cu toate acestea, a fost o expierienta de care imi voi aminti cu placere toata viata si nu voi uita niciodata sentimentul unei victorii pe Emirates, Old Trafford sau St Marry’s."

"Va multumesc tuturor celor care ati crezut in mine!", a scris Gardos pe Facebook.

Gardos a semnat recent un nou contract cu Craiova, dupa ce in ultimele luni a evoluat sub forma de imprumut la echipa din Banie.

CCR s-ar putea pronunţa în legătură cu protocoalele cu SRI