Stanislas Wawrinka Nick Kyrgios Tenis

Wawrinka cere sanctiuni dure pentru Kyrgios, dupa episodul halucinant de la Montreal: "L-am prins la vestiare, dar discutia ramane intre noi"

Tenismanul elvetian Stanislas Wawrinka a cerut ATP sa-l penalizeze pe Nick Kyrgios, care a avut un comportament inacceptabil la adresa prietenei sale, croata Donna Vekic.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 August 2015, 18:31
Data actualizarii: Joi 13 August 2015, 18:43

La finalul primul set tensionat si castigat in decisiv (10-8) de Wawrinka, Kyrgios a spus incet cateva fraze dure, acuzand-o pe prietena elvetianului ca ar avea o relatie cu un alt jucator din circuit. Pe moment, Wawrinka nu a auzit ce a spus, insa vorbele australianului, captate de microfoanele televiziunii, i-au fost reproduse dupa meci. 

Wawrinka a cerut imediat ATP sa-l penalizeze dur pe jucatorul australian: "A incercat sa ma evite dupa meci, dar l-am prins. Ceea ce i-am spus ramane la vestiare. Ce a facut el nu este deloc normal, indiferent daca esti sub presiune. Nu este prima data cand el creeaza probleme mari pe teren prin comportamentul sau si prin ceea ce spune. Sper ca ATP sa-l sanctioneze dur. Este tanar, dar acest lucru nu este o scuza. Problema este ca se poarta urat cu toata lumea din jurul lui, adversari, copii de mingi, arbitri", a declarat Wawrinka la finalul meciului in care a abandonat in fata lui Kyrgios in setul trei, la scorul de 6-7, 6-3, 4-0 pentru australian, din cauza unei accidentari la spate. 

La finalul meciului, Kyrgios nu si-a cerut scuze pentru afirmatiile sale: "Am fost afectat de caldura in acel moment si de aceea am spus acele lucruri. Am crezut ca nu se aude ce am spus, dar s-a intamplat". 

Modifică setările cookies