VISUL MARET al Gabrielei Ruse! Ce planuri de viitor are romanca dupa meciul mare de la Wimbledon

VISUL MARET al Gabrielei Ruse! Ce planuri de viitor are romanca dupa meciul mare de la Wimbledon

Chiar daca a fost eliminata, Gabriela Ruse a facut un meci mare la Wimbledon. 

Gabriela Ruse, 195 WTA noua senzatie a tenisului romanesc, marturiseste ca are ganduri mari pe viitor dupa ce a disputant prima sa partida pe un tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

Sportiva in varsta de 20 de ani a declarat ca isi propune sa castige mai multe titluri de Grand Slam, iar pe primul vrea sa il obtina chiar la Londra. Discutand despre partida contra polonezei Agnieszka Radanska din turul intai la Wimbledon, Ruse a afirmat ca a fost meciul in urma caruia a realizat ca poate produce un joc exceptional la nivel inalt.

"A fost un meci foarte intens. Culmea, pe teren, nu am simtit ca am jucat cel mai bun tenis al meu, insa cand m-am uitat la highlights, am fost chiar surprinsa de cat de inalt a fost nivelul meu - atunci am realizat ca au fost momente in care am avut nivel de Top 20. Mi-am impus sa fiu energica acolo, sa fiu pozitiva, chiar daca am ratat prima, a doua, a treia, a patra minge de meci. Pana la ultimul punct am crezut in victorie, la acea minge de meci a ei. Cred acum si vreau ca Wimbledonul sa fie primul, primul dar nu si ultimul meu turneu de Grand Slam castigat. Pot spune ca iarba este suprafata mea favorita", a spus Ruse pentru ProSport.

Gabriela a fost eliminata din competitie dupa un meci dramatic in primul tur de la Wimbledon de poloneza Agnieszka Radwanska (30 WTA), scor 3-6, 6-4, 5-7.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies