Gabriela Ruse a facut FAZA ZILEI la Wimbledon! Laude incredibile din partea unei legende: "Cata determinare! Cata putere!"

Gabriela Ruse a facut FAZA ZILEI la Wimbledon! Laude incredibile din partea unei legende: "Cata determinare! Cata putere!"

Gabriela Ruse a surprins placut la Wimbledon la prima sa aparitie intr-un turneu de Grand Slam si a atras multe priviri asupra sa. 

Martina Navratilova, castigatoare a 18 titluri de Grand Slam, s-a declarat impresionata de lupta pe care a aratat-o sportiva noastra in varsta de 20 de ani in meciul sau cu Agnieszka Radwanska, dar si relatia frumoasa care s-a creat intre public si Gabriela Ruse.

"Cata determinare! Cata putere de a trece peste orice moment! Chiar si cand parea ca nu e acolo, ea era de fapt acolo! Un mare talent la aceasta jucatoare. Felul in care a luptat spune totul pentru caracterul sau. A jucat un tenis fantastic! In plus, felul ei de a fi ma incanta! Iubesc pur si simplu atitudinea ei! Cum dadea din maini, cum chema publicul sa intervina. Magnific! Parca a fost o pisica cu 9 vieti si le-a folosit una dupa cealalta in acest meci. Este pacat pentru ea ca a pierdut, dar e o experienta din care are de luat multe plusuri", a spus Martina Navratilova pentru BBC.

Gabriela a fost eliminata dupa un meci dramatic in primul tur de la Wimbledon de Agnieszka Radwanska (30 WTA), insa a produs faza zilei la turneul gazduit la All England Club. In setul decisiv al confruntarii, Gabriela a fost atat de concentrata incat s-a intors pe teren avand pe cap un prosop ce-i acoperea in totalitate fata.

Gabriela nu si-a dat seama, a continuat sa mearga in partea sa de teren, doar ca intre timp s-a izbit de un copil de mingi. Sportiva noastra a fost amuzata de acest moment, si-a cerut scuze, in timp ce copilul de mingi a reactionat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Videoclipul a devenit imediat viral pe retelele de socializare, multi dintre iubitorii sportului alb declarandu-se fani Gabriela Ruse.


Sportiva noastra, clasata pe locul 195 in lume, a pierdut cu cu 3-6, 6-4, 5-7, insa lupta pe care a aratat-o a surprins placut si i-a asigurat sportivei de doar 20 de ani sustinerea fanilor tenisului la urmatoarele turnee pe care le va disputa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies