Gabriela Ruse a facut FAZA ZILEI la Wimbledon! Laude incredibile din partea unei legende: "Cata determinare! Cata putere!"

Gabriela Ruse a facut FAZA ZILEI la Wimbledon! Laude incredibile din partea unei legende: "Cata determinare! Cata putere!"

Gabriela Ruse a surprins placut la Wimbledon la prima sa aparitie intr-un turneu de Grand Slam si a atras multe priviri asupra sa. 

Martina Navratilova, castigatoare a 18 titluri de Grand Slam, s-a declarat impresionata de lupta pe care a aratat-o sportiva noastra in varsta de 20 de ani in meciul sau cu Agnieszka Radwanska, dar si relatia frumoasa care s-a creat intre public si Gabriela Ruse.

"Cata determinare! Cata putere de a trece peste orice moment! Chiar si cand parea ca nu e acolo, ea era de fapt acolo! Un mare talent la aceasta jucatoare. Felul in care a luptat spune totul pentru caracterul sau. A jucat un tenis fantastic! In plus, felul ei de a fi ma incanta! Iubesc pur si simplu atitudinea ei! Cum dadea din maini, cum chema publicul sa intervina. Magnific! Parca a fost o pisica cu 9 vieti si le-a folosit una dupa cealalta in acest meci. Este pacat pentru ea ca a pierdut, dar e o experienta din care are de luat multe plusuri", a spus Martina Navratilova pentru BBC.

Gabriela a fost eliminata dupa un meci dramatic in primul tur de la Wimbledon de Agnieszka Radwanska (30 WTA), insa a produs faza zilei la turneul gazduit la All England Club. In setul decisiv al confruntarii, Gabriela a fost atat de concentrata incat s-a intors pe teren avand pe cap un prosop ce-i acoperea in totalitate fata.

Gabriela nu si-a dat seama, a continuat sa mearga in partea sa de teren, doar ca intre timp s-a izbit de un copil de mingi. Sportiva noastra a fost amuzata de acest moment, si-a cerut scuze, in timp ce copilul de mingi a reactionat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Videoclipul a devenit imediat viral pe retelele de socializare, multi dintre iubitorii sportului alb declarandu-se fani Gabriela Ruse.


Sportiva noastra, clasata pe locul 195 in lume, a pierdut cu cu 3-6, 6-4, 5-7, insa lupta pe care a aratat-o a surprins placut si i-a asigurat sportivei de doar 20 de ani sustinerea fanilor tenisului la urmatoarele turnee pe care le va disputa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT