Tenis

VIDEO | Moment incredibil si rar pe terenul de tenis: "Plangacioaso, plangacioaso! Plangi precum un copil!" Cum s-a terminat meciul

Un moment de-a dreptul trist s-a intamplat marti la turneul organizat in Rusia, la Sankt Petersburg, competitie dotata cu premii totale in valoare de 823,000 de dolari.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2019, 18:31
Data actualizarii: Joi 31 Ianuarie 2019, 18:35

In timpul partidei din primul tur dintre Ysaline Bonaventure, locul 148 WTA, si Katerina Siniakova, locul 38 WTA, terminat pana la urma cu victoria belgiencei in varsta de 24 de ani, scor 6-4, 7-6 (3), dupa o ora si 48 de minute de joc, un lucru regretabil a avut loc.

In setul doi, la scorul de 4-4, cehoaica a izbucnit in lacrimi din cauza frustrarii adunate, pentru ca nimic nu-i iesea asa cum isi propusese. Belgianca a observat si a rostit cateva cuvinte pe teren, iar momentul a ajuns viral pe toate retelele de socializare. “Plangacioaso, plangacioaso! Plangi precum un copil”, i-a strigat Bonaventure, Katerinei Siniakova.

Katerina Siniakova a fost mai apoi calmata pe banca de antrenorul ei, insa fara vreun rezultat. Siniakova a cedat in minimul de seturi, iar urmatoarea ei oprire este intalnirea din Fed Cup dintre Cehia si Romania, intalnire care va avea loc pe 9 si 10 februarie la Ostrava, in Cehia.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Modifică setările cookies