Monica Niculescu Flavia Pennetta US Open Tenis

VIDEO | Incident bizar la meciul de azi-noapte al Moncai Niculescu. O drona s-a prabusit in tribune, cele doua sportive au tresarit: "Am crezut ca e o bomba"

Monica Niculescu a fost eliminata de italianca Flavia Pennetta de la US Open, dupa 1-6, 4-6.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 09:17
Data actualizarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 09:31

Monica Niculescu si Flavia Pennetta au avut parte de un incident mai rar intalnit pe un teren de tenis, mai ales la o competitie de asemenea anvergura. 

In setul al doilea al intalnirii, la scorul de 5-3 pentru Pennetta, un zgomot destul de puternic s-a auzit dintr-o sectiune a tribunelor, moment in care ambele jucatoare au tresarit.

Pe arena pe care jucau cele doua s-a prabusit o drona, moment in care organizatorii au intrat in alerta.

Potrivit presei de peste ocean, NYPD, Departamentul de Politie din New York, a intervenit repede pentru a cerceta dispozitivul.

"Niciun spectator nu se afla in zona apropiata locului prabusirii si nimeni nu a fost ranit. NYPD deruleaza o investigatie", au transmis organizatorii.

Flavia Pennetta a vorbit si ea pentru CSB despre indicentul bizar: "Am fost putin speriata, trebuie sa spun. Adica, cu toate lucrurile care se intampla acum in lume, am crezut ca e o bomba. Asta a fost prima mea reactie", a spus italianca.

Meciul a continuat fara alte probleme, iar Pennetta s-a impus in doua seturi.

Modifică setările cookies