Tenis

VICTORIE ISTORICA! AVEM PRIMUL CAMPION LA AUSTRALIAN OPEN | Cine este pustiul care a castigat trofeul la juniori

Romania bifeaza primul titlu castigat vreodata la Australian Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Ianuarie 2020, 13:56
Data actualizarii: Vineri 31 Ianuarie 2020, 17:13

Romania are un campion la Australian Open 2020 in persoana juniorului Nicholas David Ionel. Tanarul roman in varsta de 17 ani, numar 552 ATP a castigat in proba de dublu masculin alaturi de elvetianul Leandro Riedi, impunandu-se in finala scor 6-7, 7-5, 10-4 in fata perechii Mijolak Lorens (Polonia) / Karlis Ozolins (Letonia). 

Partida a durat o ora si douazeci si opt de minute si consemneaza primul titlu apropiat vreodata de un roman la Melbourne, exceptand proba de dublu mixt, in care Horia Tecau a iesit campion alaturi de Bethanie Mattek-Sands in 2012. 

  • Nicholas David Ionel cantonament Serena Williams tenis Academia de Tenis Patrick Mouratoglou


S-a antrenat cu Serena Williams si Cori Gauff


La doar 17 ani, juniorul Nicholas David Ionel s-a antrenat la finalul lui 2019 alaturi de Serena Williams si tehnicianul sau renumit, Patrick Mouratoglou. Tenismenul roman este membru al Academiei de Tenis Patrick Mouratoglou si a fost invitat pentru a participa la un stagiu de pregatire derulat la Boca Raton Resort & Club, in statul Florida.

Nicholas David Ionel, numar 552 in clasamentul ATP s-a antrenat cot la cot si cu Cori Gauff, revelatia anului in tenisul feminin, care a facut optimi de finala la Australian Open in proba de senioare. 

Modifică setările cookies