"A dezavantajat-o ca n-a avut adversare cu adevarat tari pana in semifinale" | Explicatia lui Ilie Nastase pentru eliminarea Simonei Halep

"A dezavantajat-o ca n-a avut adversare cu adevarat tari pana in semifinale" | Explicatia lui Ilie Nastase pentru eliminarea Simonei Halep

Ilie Nastase apreciaza ca serviciul Simonei Halep a fost insuficient de bun in semifinala cu Garbine Muguruza. 

Ilie Nastase n-a ramas indiferent dupa eliminarea Simonei Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa cu 6-7, 5-7 de Garbine Muguruza la Melbourne, la capatul unui meci in care Simona are cateva lucruri sa isi reproseze, printre care ratarea a patru mingi de set.

„Mi s-a parut ca n-a jucat rau, a jucat destul de bine, totul s-a decis la cateva puncte. Daca reusea sa fructifice mingile de set din prima parte, probabil ca meciul decurgea altfel. Nu stiu de ce avem noi asteptari sa joace ofensiv, asta e stilul ei. Are un stil defensiv-agresiv, dar in nici un caz ofensiv. Nu ii convin adversarele care lovesc tare, gen Muguruza", a declarat Nastase pentru Gazeta. 

"Fata de ce a aratat ea in turneu, de lucrurile bune, constatarea mea e ca azi nu i-a functionat nici serviciul ca pana acum. Cred ca a dezavantajat-o faptul ca a avut meciuri prea usoare, pana in semifinala n-a avut adversare cu adevarat tari, care s-o testeze", a mai spus Ilie Nastase pentru GSP.

Pentru prezenta in semifinalele Openului Australian, Simona Halep va incasa un cec important de 720.000 de dolari americani. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 24 septembrie. 1.639 de persoane infectate în ultimele 24 de ore
BRAT