"A dezavantajat-o ca n-a avut adversare cu adevarat tari pana in semifinale" | Explicatia lui Ilie Nastase pentru eliminarea Simonei Halep

"A dezavantajat-o ca n-a avut adversare cu adevarat tari pana in semifinale" | Explicatia lui Ilie Nastase pentru eliminarea Simonei Halep

Ilie Nastase apreciaza ca serviciul Simonei Halep a fost insuficient de bun in semifinala cu Garbine Muguruza. 

Ilie Nastase n-a ramas indiferent dupa eliminarea Simonei Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa cu 6-7, 5-7 de Garbine Muguruza la Melbourne, la capatul unui meci in care Simona are cateva lucruri sa isi reproseze, printre care ratarea a patru mingi de set.

„Mi s-a parut ca n-a jucat rau, a jucat destul de bine, totul s-a decis la cateva puncte. Daca reusea sa fructifice mingile de set din prima parte, probabil ca meciul decurgea altfel. Nu stiu de ce avem noi asteptari sa joace ofensiv, asta e stilul ei. Are un stil defensiv-agresiv, dar in nici un caz ofensiv. Nu ii convin adversarele care lovesc tare, gen Muguruza", a declarat Nastase pentru Gazeta. 

"Fata de ce a aratat ea in turneu, de lucrurile bune, constatarea mea e ca azi nu i-a functionat nici serviciul ca pana acum. Cred ca a dezavantajat-o faptul ca a avut meciuri prea usoare, pana in semifinala n-a avut adversare cu adevarat tari, care s-o testeze", a mai spus Ilie Nastase pentru GSP.

Pentru prezenta in semifinalele Openului Australian, Simona Halep va incasa un cec important de 720.000 de dolari americani. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies