GALERIE FOTO Andreea Prisăcariu se pregătește să lanseze o carte: despre ce va scrie jucătoarea de tenis

Andreea Prisacariu Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 20:27
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 20:26

La 22 de ani, Andreea Prisăcariu se gândește la momentul în care va lansa o carte bazată pe jurnalul său. 

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 398 WTA) plănuiește momentul în care va lansa o carte. Sportiva din România a afirmat că subiectele cărții vor fi diverse, pornind de la scrisorile scrise de ea însăși în propriul jurnal. 

Jucătoarea de tenis din Iași a câștigat de curând titlul de campioană în turneul de dublu ITF W40 de la Monastir, alături de Sada Nahimana, din Burundi (261 WTA).

Andreea Prisăcariu vrea să lanseze o carte: „Poate într-un an, doi, nu știu. O să fie despre toate.”

„Îmi doresc, ăsta ar fi planul. Poate într-un an, doi, nu știu. V-aș spune titlul, dar poate o să mă răzgândesc la un moment dat. Știu doar că va fi alcătuită din scrisori personale din jurnalul meu. O să fie despre toate.

Și despre viața personală, viața sportivă, prietenii, familie, fix tot ce ține de mine. Vise, vise împlinite, neîndeplinite, succes, eșec, totul va fi cât mai real.

Sunt foarte multe momente și zile în care simt că nu am o viață personală. Nu este un secret, cu toții simțim asta, probabil, mă refer cei care chiar fac sacrificii pentru sport. Nu-mi pare rău că se întâmplă asta, fiecare câștig vine cu ceva la mijloc, iar în tenis așa funcționează lucrurile, trebuie să dăm 200% în fiecare zi a vieții noastre.

Încerc să-mi organizez timpul liber cât mai bine, mă bucur de o plimare, mă bucur de o carte bună, de o cafea bună, am ajuns să mă bucur ce chestiile acestea, de o priveliște, de un răsărit, de un apus, care, pentru creierul nostru, contează foarte mult de fapt. Mă alimentez din acelea,” a declarat Andreea Prisăcariu pentru Gazeta Sporturilor

Cel mai bun loc ocupat de Andreea Prisăcariu în clasamentul WTA de simplu este poziția 304, atinsă în mai 2022. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!