Maria Sharapova TAS Tenis

TAS a amanat din nou decizia in cazul apelului facut de Maria Sharapova pentru suspendarea de 2 ani din tenis

Barcelona - Celtic, marti, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV |  Osmanlispor - Steaua e joi, ora 22:00, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2016, 12:37
Data actualizarii: Marti 13 Septembrie 2016, 12:38

Tribunalul de Arbitraj pentru Sport a amanat din nou, pana in luna octombrie, decizia in cazul apelului inaintat de Maria Sharapova, suspendata doi ani pentru dopaj.

TAS a precizat ca "va publica decizia in procedura de arbitraj intre Maria Sharapova si Federatia Internationala de tenis (ITF) in cursul primei saptamani din octombrie 2016".

Verdictul a fost asteptat mai intai pe 18 iulie, insa TAS l-a amanat initial pana pe 19 septembrie, pentru a lasa timp partilor "sa aduca elemente care sa raspunda diferitelor intrebari".

Maria Sharapova, medaliata cu argint la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, nu a putut astfel participa la Olimpiada de la Rio (5-21 august), din cauza sanctiunii dictate de ITF.

Jucatoarea rusa a fost suspendata doi ani de Federatia internationala de tenis, in data de 8 iunie, pentru dopaj cu meldonium, un medicament inclus de la 1 ianuarie pe lista produselor interzise de Agentia Mondiala Antidoping.

Sharapova a anuntat ea insasi, pe 7 martie, rezultatul controlului pozitiv efectuat in timpul Openului Australiei din luna ianuarie si a recunoscut ca a continuat sa consume meldonium in 2016, afirmand ca nu era la curent cu noua lista a produselor interzise de AMA.


 

Modifică setările cookies