"Simona s-a reincarnat! Poate castiga un Grand Slam orice suprafata" CTP, dupa finala de Australian Open: "Haterii sunt multi si vor gasi motive sa o insulte!"

Simona Halep finala australian open simona halep caroline wozniacki simona halep caroline wozniacki Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Ianuarie 2018, 13:53
Data actualizarii: Sambata 27 Ianuarie 2018, 14:11

Simona Halep a pierdut cea de-a treia finala de Grand Slam din cariera.

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open. Simona Halep a pierdut dupa un meci incredibil, scor 6-7, 6-3, 4-6.

Cristian Tudor Popescu este de parere ca acest meci a fost momentul de cotitura al carierei Simonei. Halep va juca de acum din ce in ce mai bine si va castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

"Simona a jucat un alt fel de tenis. A acoperit terenul si toate fazele acestui sport. A reusit un numar incredibil de lovituri decisive. Niciodata Simona nu ne-a aratat ca poate juca atat de agresiv. Daca la Roland Garros avea ce sa-si reproseze, aici nu are ce sa-si reproseze. A aratat un tenis splendid. Nu are rost sa plece cu o dezamagire. Din acest moment, asa cum arata jocul Simonei, poate castiga cel putin un Grand Slam pe orice suprafata. Acum poate juca un meci intreg doar cu lovituri decisive daca e nevoie.

Chiar daca va fi primita la aeroport cu urale, din pacate nu pot sa cred ca isi vor da pumni in cap haterii. Vor gasi motive si acum sa o denigreze, sa o insulte. Sunt multi si vor gasi motive. Va continua acest fenomen, dar nu au nicio putere. Simona s-a reincarnat la acest turneu. Simona va juca acum marele tenis al carierei ei", a declarat Cristian Tudor Popescu la ProX.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!