Simona Halep Garbine Muguruza Lionel Messi Wimbledon Wimbledon 2018 Tenis SIMONA HALEP, WIMBLEDON

SIMONA HALEP, WIMBLEDON | Probleme pentru Simona cand a fost rugata sa recunoasca un colaj cu Messi: "Sa nu inregistrati asta, da?" :))

Cei de la BBC au lansat o provocare inedita pentru jucatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2018, 12:59
Data actualizarii: Sambata 07 Iulie 2018, 13:13

La turneul gazduit la All England Club, jucatorii din WTA si ATP au fost provocati de catre jurnalistii britanici la un joc inedit care a starnit numeroase hohote de ras.

BBC Sport a adunat mai multe nume importante din tenisul mondial, atat de pe tabloul masculin, cat si de pe cel feminin, iar printre ele s-a aflat si liderul mondial din WTA, Simona Halep. Reporterii englezi le-au pus acestora mai multe intrebari si i-au provocat la anumite jocuri. La unul dintre ele, Simona Halep si Rafael Nadal s-au recunoscut unul pe celalalt intr-un colaj de fotografii.

Jocul inventat de britanici i-a amuzat copios pe jucatorii de top din ATP si WTA, in special pe Muguruza, care s-a recunoscut pe sine langa Lionel Messi. Simona nu a avut succes insa la acelasi colaj. Pe de alta parte, Johanna Konta a intampinat mari dificultati cand a venit timpul sa se recunoasca pe sine langa Andy Murray.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!