Ii statea mai bine cand isi cumpara SINGURA rochiile pentru meciuri? :) Ce i-a cerut un jurnalist Simonei Halep
Vineri 06 Iulie 2018, 16:43

Ii statea mai bine cand isi cumpara SINGURA rochiile pentru meciuri? :) Ce i-a cerut un jurnalist Simonei Halep

Intrebare surpriza pentru Halep la conferinta de presa de dupa meciul cu Zheng.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Jurnalistii au vrut sa stie daca Simona poate sa ceara Nike echipamente in genul celor pe care le-a purtat in China si la Melbourne, cand nu avea un sponsor tehnic oficial.

Liderul mondial din WTA a marturisit ca nu poate decide ce echipament poarta si se imbraca doar cu hainele oferite de Nike. "Eu nu pot decide culoarea echipamentului sau echipamentul pe care il port. Cei de la Nike sunt sefii, iar eu port ce imi ofera ei", a spus Simona intr-o conferinta de presa.

Spre deosebire de Simona, jucatoare precum Maria Sharapova sau Serena Williams beneficiaza de colectii personalizate, create de cei de la Nike. Conform informatiilor din presa, Simona primeste 2 milioane de euro pe an din partea celor de la Nike plus bonusuri.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor