Simona Halep, meci pe National Arena, cu 50 de mii de spectatori in tribune. Ce spune seful FRT despre ceea ce ar putea fi evenimentul anului 2016

Autor: Sport.ro
Duminica 13 Septembrie 2015, 15:51

	Simona Halep, meci pe National Arena, cu 50 de mii de spectatori in tribune. Ce spune seful FRT despre ceea ce ar putea fi evenimentul anului 2016

Federatia Romana de Tenis are in plan organizarea unui eveniment pe cel mai mare stadion al tarii - National Arena, iar George Cosac face un anunt mare nu doar pentru fanii sportului alb, dar si pentru bucuresteni.

Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si/ori Monica Niculescu ar putea juca tenis pe National Arena, daca echipa de FedCup a Romaniei va reusi performanta de a trece de Cehia in luna februarie a anului viitor.

Dezvaluirea a fost facuta chiar de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, cel care anunta ca ia in calcul organizarea unui astfel de eveniment pe arena de 50 de mii de locuri.

Cosac spune insa ca totul este conditionat de o calificare a echipei de FedCup in semifinale ori in finala, ceea ce inseamna ca Halep, Begu si Dulgheru vor trebui sa treaca de Cehia Kvitovei si a Safarovei in februarie 2016.

"In cazul in care vom juca finala FedCup, o vom organiza pe o arena sportiva. Nu stiu daca va fi National Arena sau alta arena", a spus George Cosac.

Finala FedCup ar urma sa aiba loc in luna noiembrie a anului viitor.

Doar 25% din populația eligibilă s-a vaccinat în România. Tulpina indiană poate deveni dominantă
BRAT
Modifică setările cookies