SIMONA HALEP, INDIAN WELLS | Cati bani poate castiga Simona Halep la Indian Wells: sumele puse la bataie de organizatori

SIMONA HALEP, INDIAN WELLS | Cati bani poate castiga Simona Halep la Indian Wells: sumele puse la bataie de organizatori

Simona Halep va juca la Indian Wells in perioada 6-17 martie, iar sportiva din Romania va intra direct in turul secund.

Simona Halep va intalni in turul doi castigatoarea dintre Strycova si o jucatoare venita din calificari.

Simona Halep poate obtine 1.340.860 de dolari daca va castiga turneul de categorie Premier Mandatory si 1.000 de puncte WTA. Finalista va obtine doar 654.860 de dolari si 600 de puncte.

Pentru semifinale, premiul este de 327.965 de dolari, iar pentru sferturile de finala premiul este de 167.195 de dolari.

Drumul Simonei Halep pana in sferturi

Cel mai probabil, Halep o va intalni in turul secund de la Indian Wells pe Strycova, sportiva pe care a mai invins-o de patru ori pana acum.

Halep si Strycova au mai jucat de 5 ori, iar sportiva din Cehia are o singura victorie contra romancei, in 2010. De atunci, Halep a castigat patru confruntari consecutive.

 Daca vor fi respectate calculele hartiei, in turul 3 Simona Halep ar trebui sa joace contra lui Sasnovich, in 16-imi sa se intalneasca cu Kasatkina, iar in sferturi Halep ar putea juca impotriva Svitolinei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Alexandru Rafila: România va testa un medicament inovator pentru Covid-19, produs în SUA
BRAT