Tenis

Simona Halep, dată de gol: a fost de 4 ori la aceeași piesă de teatru! Ce teatru din București frecventează

Actrița Lia Bugnar a dezvăluit ce teatru din București frecventează Simona Halep, uneori chiar alături de Ion Țiriac. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 08:55
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 09:00

Simona Halep este o împătimită a pieselor de teatru, dar înclinația sa a ajuns atât de puternică încât nu a ezitat să meargă de patru ori la aceeași piesă. Este vorba de piesa ”Stă să plouă,” jucata la teatrul Green Hours din București, la care actuala ocupantă a locului 10 WTA s-a dus în patru ocazii diferite. 

Lucrul acesta a fost confirmat de Lia Bugnar, actriță care a jucat în această piesă. Simona Halep apare chiar într-o fotografie alături de Lia Bugnar și actorii din spectacolul „Stă să plouă”: Anghel Damian, Ilona Brezoianu, Mădalina Craiu și Irina Antonie, alături de Bogdan Stelea, Andrei Pavel și Marius Copil.

Lia Bugnar: ”S-o vezi pe Simona Halep venind pentru a doua oară a fost copleșitor!”


„Simona Halep a venit de 4 ori la «Stă să plouă». La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu mai zic că la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Ţiriac, că asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară?”,
a scris Lia Bugnar pe contul ei de Facebook

„Nu că Green Hours n-ar fi și el numa’ unu-n lume, că e, știm bine, da’ parcă s-o vezi pe Simona coborând scările în subsolul de la Green, aşezându-se la a doua masă pe dreapta (cum te uiți de la bar), după ce oricum văzuse deja spectacolul, a fost așa… copleşitor. Ba și-a adus și prieteni, după cum se poate vedea în fotografie,” a adăugat Lia Bugnar, notează Fanatik.

Modifică setările cookies