WTA, inainte de Halep - Svitolina: "Elina ar putea ajunge la casa de nebuni daca se va gandi la meciul de la Roland Garros!"

WTA, inainte de Halep - Svitolina: "Elina ar putea ajunge la casa de nebuni daca se va gandi la meciul de la Roland Garros!"

Simona Halep - Elina Svitolina, ora 14:30, la Turneul Campioanelor.

Simona Halep se poate califica in semifinalele competitiei dupa acest meci si pare a avea un avantaj moral in fata sportivei din Ucraina.

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest an a fost confruntarea dintre cele doua din sferturile de la Roland Garros. Atunci, Svitolina a condus cu 6-3, 5-1, dar Simona Halep a avut o revenire incredibila.

Site-ul WTA reaminteste acest moment si ii recomanda Svitolinei sa uite acea confruntare pentru a avea o sansa in acesta dupa amiaza.

"Cat timp va juca tenis, in momentul in care se va uita peste fileu, Elina Svitolina isi va aminti mereu de acea zi infioratoare cand a intalnit-o pe Simona Halep. Ea se poate ajuta insa printr-o incercare de a nu se gandi la meciul de la Roland Garros. Stie ca, daca o va face, ar putea ajunge la <<casa de nebuni>>"
, au scris cei de la WTA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies