FOTO ȘI VIDEO Simona Halep, apariție ravisantă la un eveniment caritabil. A venit însoțită de părinții săi

Simona Halep a participat la un eveniment caritabil, unde a fost însoțită de părinții săi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 18:47
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 20:17

Fundaţia Renaşterea a organizat pe 1 octombrie 2023, a 23-a ediţie a evenimentului "Iluminare în roz" - simbol al luptei împotriva cancerului de sân. 

În 2014, în urma demersurilor făcute de Fundaţia Renaşterea, Senatul României a declarat ziua de 1 octombrie - Zi naţională de luptă împotriva cancerului de sân. 

În cei 23 de ani de activitate a Fundaţiei Renaşterea, milioane de femei au fost informate despre importanţa controlului medical periodic şi a unui stil de viaţă sănătos în prevenţia cancerului de sân prin cele peste 45 de campanii de conştientizare desfăşurate la nivel naţional. 

La gala organizată cu prilejul acestui eveniment a fost invitată și Simona Halep, ambasador al Fundației Renașterea. Îmbrăcată într-o rochie mulată, de culoare roz.

Ion Țiriac, reacție dură în cazul Simonei Halep

Românca a fost suspendată încă de pe data de 7 octombrie 2022, după ce a fost găsită cu Roxadustat în corp, o substanță interzisă pentru sportivi. După aproape un an de la momentul respectiv, Simona Halep a fost suspendată acum patru ani din tenis, dar urmează să facă apel la TAS.

Ion Țiriac vede o mare nedreptate în modul în care Agenția Internațională a Integrității în Tenis și Federația Internațională de Tenis au gestionat cazul de dopaj al Simonei Halep. 

Miliardarul român consideră că activitatea jucătoarei din România nu trebuia oprită până nu se confirma vinovăția acesteia. În plus, Țiriac a dezvăluit ce ar face acum, dacă s-ar afla în locul sportivei din Constanța. 

"O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1?

Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine", a declarat Ion Țiriac, pentru PRO TV și Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!