Tenis

Simona, campioana care castiga "fara sa tremure"! Cuvintele uriase din L'Equipe dupa ce Halep a ajuns in finala la Roland Garros

L'Equipe scrie in cuvinte uriase despre victoria Simonei Halep de la Roland Garros.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 23:04
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 23:15

"Constanta este rasplatita. Simona Halep nu are cea mai puternica lovitura. Simona Halep nu are cea mai buna mana din circuit. Simona Halep nu este cea mai impresionanta din punct de vedere fizic. Dar Simona Halep a acut totul corect. In ciuda inaltimii sale, 1,68 metri, ea poate lovi bine. Are picioare foarte dinamice, acopera terenul perfect. Si cel mai important, ea profita la perfectiune de greselile adversarelor."

"In setul doi, Petkovici s-a desprins la 4-1. Romanca a lasat furtuna sa treaca, jucand in continuare de pe linia de fund. Chiar daca a avut suisuri si coborasuri, ea nu si-a schimbat strategia: tot timpul a trimis mingea inapoi, a profitat de cea mai mica ocazie, in special cu lovituri de dreapta si cautand unghiuri. O perfectiune. Ea a impins meciul in tie-break, unde constanta sa a fost inca o data rasplatita, desprinzandu-se rapid la 4-1."

"A gestionat situatia fara sa tremure. Simona nu a fost cea mai stralucitoare pe teren, dar succesul este asigurat. Sambata va juca prima sa finala impotriva Mariei Sarapova. O incercare de a o egala pe Virginia Ruzici, managerul sau, campioana in 1978", scrie L'Equipe.

Modifică setările cookies