Tenis

Europa e UIMITA de Simona Halep! "Coplesitor! Nu a fost ingrijorata cu adevarat!" Cuvinte emotionante despre Simona:

Simona Halep este in Finala Roland Garros, moment unic in cariera sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 21:49
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 22:34

Halep a impresionat presa din strainatate. Inclusiv importanta agentie de presa, AFP scrie despre ascensiunea romancei in varsta de 22 de ani.

"COPLESITOR!"

Francezii de la AFP scriu despre calificarea Simonei in finala Roland Garros si sunt de-a dreptul impresionati de parcursul sau.

"Tanara romanca Simona Halep, numarul 4 mondial, a dominat-o pe germanca Andrea Petkovici in doua seturi si s-a calificat in finala la Roland Garros, prima sa finala de Grand Slam. Coplesitoare pana acum, Halep, 22 de ani, nu a pierdut niciun set in sase meciuri.

Nu a fost nicio clipa ingrijorata cu adevarat, poate doar in al doilea set al meciului cu Petkovici", scrie AFP, adaugand ca niciun meci al Simonei Halep la aceasta editie a turneului parizian nu a durat mai mult de o ora si jumatate.

Agentia France Presse noteaza ca aceasta prima finala de Grand Slam confirma ascensiunea rapida a sportivei romane care a urcat intr-un an de pe locul 57 WTA pe locul 4 (n.r. - locul 3 de luni).

"Cresterea sa exponentiala este insotita de sapte titluri in 13 luni. Doar numarul unu mondial, Serena Williams, a reusit mai mult", mentioneaza AFP.

Postul britanic BBC a elogiat performanta Simonei: "Halep si-a continuat forma imensa impresionanta, ajungand in prima sa finala majora fara a ceda vreun set.

Tanara de 22 de ani a castigat sapte titluri WTA de cand a pierdut in primul tur anul trecut la Roland Garros, cand se afla pe locul 57", a scris BBC.

Modifică setările cookies