VIDEO Scandal monstru la Roland Garros! A lovit un spectator și arbitrul a luat o decizie neașteptată

Roland Garros Jaqueline Cristian Sebastian Ofner Terence Atmane Tenis
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 18:35
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 18:33

Roland Garros a început cu o controversă care a umbrit acțiunea de pe teren.

În timpul meciului disputat între tenismenul francez Terence Atmane și austriacul Sebastian Ofner, a avut loc un incident foarte controversat. În setul patru, la scorul de 2-1 pentru francez, Atmane, într-un moment de frustrare, a lovit puternic cu racheta o minge în tribune și a lovit o femeie din public.

Meciul a fost întrerupt timp de câteva minute, iar Ofner a cerut descalificarea lui Atmane. Arbitrul de scaun nu a luat o decizie până nu a discutat cu supervizorul. După un timp de așteptare, s-a decis continuarea meciului.

Această decizie a stârnit contraverse iar comparații au început să apară cu incidentul de la US Open 2020, când liderul mondial, Novak Djokovic, a fost descalificat în turul al patrulea pentru un incident similar, după ce a lovit accidental cu mingea un arbitru de linie. Atunci, arbitrul de scaun nu a ezitat să-l descalifice pe jucătorul sârb.

De această dată, însă, rezultatul a fost diferit, iar decizia arbitrul de linie a împărțit fanii. Pe rețelele sociale, numeroși fani au comentat incidentul, mulți au sugerat că naționalitatea lui Atmane a influențat decizia. Insinuarea este că Atmane, jucător de origine franceză, a primit un tratament mai indulgent din partea oficialilor turneului ce se desfășoară în țara sa natală.

Jaqueline Cristian a fost eliminată de la Roland Garros

Jaqueline Adina Cristian nu a reușit să producă surpriza primei zile de concurs, la Roland Garros 2024.

Sportiva de 25 de ani a fost învinsă de câștigătoarea ediției din urmă cu șapte ani, letona Jelena Ostapenko, scor 6-4, 7-5. 

Partida a fost strânsă, iar Jaqueline Cristian a avut șansele sale de a se desprinde. Jucătoarea din România a condus cu 4-2 în primul set și cu 3-1 la game-uri în al doile act, însă de fiecare dată Ostapenko și-a demonstrat experiența superioară și a întors situația pe tabelă. 

După eliminarea suferită, românca va părăsi "Orașul dragostei" cu un cec în valoare de 73,000 de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!