Safin: "Nu sunt multumit de joc si de mingi" Vezi ce spune Safin despre meciul cu Crivoi:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Martie 2009, 16:13
Safin: "Nu sunt multumit de joc si de mingi" Vezi ce spune Safin despre meciul cu Crivoi:

Marat Safin a trecut in viteza de Crivoi in primul meci din Cupa Davis! Safin spune ca nu este multumit de jocul lui si ca a fost nervos la meciul cu Crivoi:

"Nu mi-au placut mingile deloc, nici nu am avut prea mult timp sa ne obisnuim cu ele. Da, am castigat dar nu pot sa spun ca am fost satisfacut de jocul practicat de mine. Cred ca aceste mingi si suprafata din aceasta sala au fost prea rapide pentru mine. De aceea am insistat sa avem sistemul «Hawk-eye» pentru ca orice minge este foarte importanta, iar jocul in conditiile de aici este foarte rapid si vrem sa fim siguri ca totul este in ordine. Cred ca si romanii se bucura ca beneficiaza de acest sistem", a punctat jucatorul rus.

Referitor la prestatia lui Victor Crivoi in meciul de vineri, Safin a precizat ca a fost una destul de buna. "Crivoi a jucat bine si a profitat de faptul ca eu nu am alergat prea mult, eu mai mult ma chinuiam sa pun mingea in teren si nu am putut sa dau lovituri deosebite. De aceea am si devenit putin nervos", a explicat Marat Safin.

Safin a vorbit si despre urmatorul sau meci de la Sibiu, cel cu Victor Hanescu, spunand ca aceasta confruntare va fi foarte dificila. "Meciul cu Hanescu va fi foarte greu. Se poate spune ca sansele sunt de 50-50 la suta, dar cred ca el are putin avantaj pentru ca joaca acasa, iar mingile se potrivesc stilului sau", a completat Safin.

Marat Safin a trecut de Victor Crivoi cu scorul de 7-6 (7/5), 6-4, 6-4

 

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT