SACRIFICIUL emotionant facut de Simona Halep dupa semifinala de la Wimbledon. RISCUL la care se supune a fost dezvaluit

SACRIFICIUL emotionant facut de Simona Halep dupa semifinala de la Wimbledon. RISCUL la care se supune a fost dezvaluit

Dupa accidentarea de la Wimbledon, pentru Simona Halep trebuia sa urmeze o perioada de pauza, in mod normal. Sportiva a luat insa o decizie surprinzatoare.

Turneul WTA de la Bucuresti este unul "sentimental" pentru Simona Halep, care s-a hotarat sa riste si sa participe la primul turneu feminin din Capitala.

"Simona este bine in acest moment. Fizic ramane de vazut, trebuie sa discut cu ea, pentru ca nu am avut o discutie ampla. E foarte fericita, a tinut neaparat sa participe la acest turneu. Sper sa duca pana la capat fizic acest turneu. Este curajoasa cum ati vazut si la Wimbledon. Dupa aceasta entorsa dificil psihologic de acceptat, a continuat cu multa darzenie si hotarare."

"Cred ca se fac prea multe calcule. Trebuie sa ii acordam timpul necesar sa lucreze in continuare cu aceeasi intensitate, cu aceeasi placere si cu aceeasi motivatie, ceea ce cred ca va face de altfel."

"Acest turneu de la Bucuresti este in primul rand sentimental, ar fi avut in mod normal nevoie de o pauza, mai ales ca are o glezna lovita. O face pentru tenisul romanesc, pentru federatia romana si pentru toata tara. Mai ales pentru toti romanii care au sustinut-o atat de mult in ultimele luni."

"Efectiv este remarcabil... mai intai aceasta ascensiune a ei aduce o tara intreaga la vibratii deosebite pe care nu le-au avut de mult timp.", a declarat Virginia Ruzici la sosirea in tara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies