Simona Halep Madrid Maria Sharapova Tenis

Reactie superba a Mariei Sharapova: "Simona, ai fost incredibila, ai evoluat atat de mult!" Ce i-a transmis rusoaica Simonei

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, scor 6-1, 2-6, 3-6 in fata Mariei Sharapova, locul 9 WTA, inaintea acestui turneu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Mai 2014, 20:15
Data actualizarii: Duminica 11 Mai 2014, 20:19

Simona Halep, locul 5 in clasamentul mondial WTA inaintea turneului de la Madrid, a pierdut finala disputata impotriva fostului numar 1 Maria Sharapova. Rusoaica a vorbit la finalul meciului, aceasta tinand sa o felicite pe Halep pentru ascensiunea sa formidabila.

"E greu sa tii acest trofeu. Ma bucur foarte mult. Vreau sa ii spun cateva cuvinte Dinarei Safina, care a facut atat de mult pentru tenis si pe care imi pare atat de bine sa o revad.

Simona, tu ai fost incredibila, ai evoluat atat de mult, ai un an extraordinar, sunt sigura ca vom mai juca astfel de finale. Felicitari pentru aceasta saptamana extraordinara!

Fiecare turneu inseamna foarte mult pentru mine, anul trecut a fost greu sa pierd in finala, apoi a urmat acea accidentare care m-a tinut departe de teren atat de mult timp. Am revenit, am muncit foarte mult pentru a redeveni campioana si imi pare foarte bine ca am reusit acest lucru. Va multumesc foarte mult.

Am o echipa speciala, stiu ca mai avem mult de muncit si multe lucruri de pus de punct, dar mergem inainte", a spus Sharapova la final, inainte sa ridice trofeul.

Modifică setările cookies