Tenis

Reacție dură în cazul Djokovic din partea unei prezentatoare TV. "Nu contează nici dacă ești președintele Statelor Unite!"

Barbara Schett, cunoscuta prezentatoare de la Eurosport, a reacționat în cazul Djokovic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 09:14
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 09:46
  • AICI ai tot ce s-a întâmplat în ultimele zile la Melbourne, cu Novak Djokovic actor principal.
  • Primul turneul de GS al anului începe pe 17 ianuarie.
  • Nole a cucerit de nouă ori trofeul

Cu zece zile înainte de startul Australian Open (17-30 ianaurie), campionul sârb, care nu a dezvăluit dacă s-a vaccinat, este în continuare izolat într-un centru din Melbourne, alături de imigranţi din diferite ţări ale lumii, în aşteptarea judecării apelului depus de avocaţii săi la decizia de refuzare a accesului în Australia.

Barbara Schett, fosta jucătoare de Top 10 WTA și una dintre cele mai cunoscute prezentatoare în emisiunile dedicate sportului alb, e categorică în privința lui Nole.

"Oamenii din Australia nu sunt prea fericiți în privința atitudinii lui Novak Djokovic. Nu contează dacă ești numărul unu mondial în tenis, președintele Statelor Unite, regulile se aplică tuturor celor din Australia.

Este foarte, foarte strict și nu mă surprinde faptul că Novak Djokovic nu a fost tratat diferit față de nicio altă persoană", a spus Barbara Schett, potrivit Tennis365.com.

Novak Djokovic, liderul ATP, a mulţumit, într-un mesaj pe Instagram, tuturor celor care-l susţin, el fiind în continuarea izolat într-un centru din Melbourne, alături de imigranţi din diferite ţări ale lumii, în aşteptarea judecării apelului depus de avocaţii săi la decizia de refuzare a accesului în Australia.

''Mulţumesc familiei mele, celor dragi, Serbiei şi tuturor oamenilor buni din întreaga lume care îmi transmit sprijinul lor. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că sunt sănătos", a scris el într-un mesaj în limba sârbă. "Acest sprijin îl simt şi îl apreciez", a adăugat el şi în limba engleză.

Djokovic, de nouă ori câştigător al acestui turneu, care a contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, a obţinut o suspendare a acestei decizii şi în consecinţă nu va fi expulzat, urmând să rămână până luni într-un hotel din Melbourne.

Sârbul, care are ca obiectiv un record de 21 de turnee de Mare Şlem câştigate, este în prezent izolat într-un hotel din Melbourne pentru imigranţi după ce avocaţii săi au depus un recurs la adresa deciziei autorităţilor locale, recurs ce urmează a fi judecat luni.

Modifică setările cookies