Simona Halep divort Simona Halep divorteaza Simona Halep prima reactie divort Toni Iuruc Simona Halep divort Tenis

Primul mesaj al Simonei Halep după ce a divorțat de Toni Iuruc 

Simona Halep a transmis primul mesaj după divorțul de Toni Iuruc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2022, 17:55
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2022, 18:07

Așa cum au condus ultimele informații, Simona Halep a divorțat în această după-amiază de Toni Iuruc.

Cei doi au fost la un birou notarial din zona Dorobanți și au semnat actele, la mai puțin de un an de la momentul în care au făcut cununia civilă, pe 17 septembrie 2021.

Simona Halep: „Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său.”

Toni Iuruc a spus azi, potrivit Pro TV, după ce a semnat actele la notar, că „el și Simona vor merge pe drumuri separate".

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) a reacționat la rândul său pe marginea subiectului delicat, transmițând un scurt mesaj prin intermediul unui Instastory: „Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect,” au fost cuvintele scrise de multipla campioană de Grand Slam

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

"Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… de restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!", a spus Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Motivul divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Potrivit Prosport, motivul divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc este reprezentat de distanța foarte mare dintre cei doi. Sportiva călătorește săptămânal în diferite țări și pe diferite continente pentru a participa la turneele de tenis.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, 8 septembrie, Halep și Iuruc ar urma să parafeze actele la notariat pentru despărțire. Cei doi nu vor împărți nimic în urma divorțului, așa cum au stabilit încă de la început.

Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, mai exact pe 15 septembrie, iar pe 13 noiembrie urmau să aibă cununia religioasă și nunta, la Cazioul din Sinaia, eveniment pentru care au trimis invitații pentru aproximativ 300 de persoane.

Având în vedere situația actuală, evenimentul nu va mai avea loc. Părinții lui Halep au insistat ca cei doi să meargă mai departe, motiv pentru care Simona și Toni Iuruc au fost, în această vară, într-o vacanță în Grecia. 

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, declara Simona Halep, pentru TennisMajors.com.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!