GALERIE FOTO Primește Simona Halep wildcard la Jocurile Olimpice? Cum a comentat Horia Tecău această posibilitate

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 15:23
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 15:23

Horia Tecău a vorbit despre scenariul în care eforturile depuse de FRT și COSR s-ar putea concretiza într-un wildcard oferit Simonei Halep în turneul olimpic de tenis. 

Horia Tecău vrea să o vadă pe Simona Halep participând la Jocurile Olimpice de la Paris, programate să aibă loc în perioada 26 iulie - 11 august. 

Fostul tenismen constănțean - medaliat cu argint la Olimpiada braziliană din 2016, alături de Florin Mergea - crede că Simona Halep merită o invitație pe tabloul principal al turneului olimpic de simplu. 

Horia Tecău: „Simona Halep merită wildcard la Jocurile Olimpice.”

„Vestea bună e că FRT și COSR fac demersuri pentru obținerea unui wildcard în contul Simonei Halep, în vederea Jocurilor Olimpice. Parisul e un loc special pentru Simona,” a fost întrebarea adresată antrenorului echipei României, Horia Tecău.

„Da. Și merită. Merită pentru performanțele ei, pentru jucătoarea care este. Sperăm că va primi și că va fi acolo. Voi fi și eu prezent,” a replicat Horia Tecău, la întoarcerea în țară din SUA. 

Cum s-a sărbătorit victoria din barajul cu Ucraina

Cât despre modul în care echipa României a sărbătorit marele succes în fața Ucrainei, revenind de la 0-2 la meciuri, Horia Tecău a dezvăluit că sărbătoarea a constat într-o cină atipică, urmată de un somn obligatoriu în contextul dat. 

„Ne-am strâns în echipă, am mâncat un burger, am băut un vin și ne-am culcat, pentru că dimineața aveam toți un zbor foarte lung și eram foarte epuizați după această săptămână.

Dar nu înainte să ne întâlnim, să discutăm și să ne mulțumim pentru eforturile depuse în echipă,” a explicat Tecău. 

În weekendul 12-13 aprilie, echipa României de Cupa Billie Jean King a reușit calificarea la turneul final, după o victorie scor 3-2 la meciuri, semnată în detrimentul grupării ucrainene, conduse de Elina Svitolina.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au obținut câte o victorie în proba individuală și s-au impus, împreună, în meciul decisiv de dublu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!