Alexander Zverev zverev acapulco zverev scandal Tenis

Prima reacție a lui Zverev după gestul golănesc de la Acapulco

Zverev, gest incalificabil. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:32
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:38

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev (3 ATP), exclus marţi din turneul de tenis de la Acapulco (Mexic) pentru că a lovit în mod repetat scaunul arbitrului cu racheta după o înfrângere la dublu, şi-a cerut scuze miercuri "pentru gesturile sale", scrie AFP.

Într-o postare pe contul său de Instagram, el spune că "şi-a cerut scuze în privat arbitrului de scaun" după izbucnirea "inacceptabilă" de furie, potrivit Agerpres.

  • Alexander Zverev și Olga Sharypova

"Nu ar fi trebuit să se întâmple asta, nu am nicio scuză. Îmi cer scuze fanilor mei, turneului şi sportului pe care îl iubesc. După cum ştiţi, dau totul pe teren. Marţi, am dat prea mult", a scris el.

"Din cauza comportamentului său antisportiv, la finele meciului de dublu de marţi seara, Alexander Zverev a fost exclus de la turneul de la Acapulco", a anunţat miercuri dimineaţa instanţa conducătoare a circuitului profesionist masculin pe contul de Twitter ATP Media Info.

Jucătorul de 24 de ani şi-a ieşit din sărite la capătul meciului său pierdut la super tie-break cu brazilianul Marcelo Melo împotriva britanicului Lloyd Glasspool şi finlandezului Harri Heliovaara, cu 6-2, 4-6, 10-6.

În imaginile video, Zverev apare lovind de trei ori scaunul arbitrului, aşezându-se apoi pe scaunul său şi ridicându-se din nou pentru a-l insulta pe oficial şi a lovi din nou cu racheta sa.

Alexander Zverev urma să dispute miercuri, în turul 2, al doilea său meci de simplu la Acapulco, în compania compatriotului său Peter Gojowczyk. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!