Alexander Zverev Alexander Zverev violenta ATP Acapulco Tenis arbitru Tenis

VIDEO Descalificat! Arbitrul s-a ferit de loviturile lui Alexander Zverev: numărul 3 ATP, scene de violență incredibile în turneul de la Acapulco

Scene uluitoare, care nu fac cinste sportului, în turneul ATP 500 de la Acapulco, Mexic. Zverev a fost descalificat, în urma gestului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 10:10
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 10:29

UPDATE 10:08: Organizatorii turneului ATP 500 de la Acapulco i-au anulat germanului Alexander Zverev dreptul de participare în proba de simplu în care era încă implicat, din cauza comportamentului nesportiv. 

Scene reprobabile produse de Alexander Zverev (3 ATP) în turneul de dublu de la Acapulco, Mexic. Partenerul lui Marcelo Melo în competiția de dublu și-a pierdut cumpătul după încheierea meciului în care au sfârșit înfrânți de Lloyd Glasspool și Harri Heliovaara, scor 2-6, 6-4, 6-10.

Tenismenul german a lovit de patru ori cu racheta în scaunul arbitrului, la a doua lovitură oficialul partidei ferindu-și picioarele pentru a nu fi vătămat de campionul olimpic de tenis. Reacția a survenit după un punct controversat în super-tiebreakul setului decisiv, câștigat de oponenți.

„Uită-te la urmă! E linia ta, la naiba! Idiotul dracului!”, i-a spus Alexander Zverev arbitrului de scaun în timpul game-ului final al meciului. 

Alexander Zverev a lovit de patru ori cu racheta scaunul arbitrului

Deranjat de intervențiile arbitrului pe durata partidei, Alexander Zverev i-a reproșat acestuia modul în care a gestionat partida. „Ai distrus dracului tot meciul! Tot meciul l-ai distrus tu!”, i-a transmis Alexander Zverev arbitrului de scaun, grăbit să părăsească suprafața de joc, pentru a evita conflictul cu jucătorul german. 

Manifestările tenismenului german nu fac decât să confirme îngrijorările celor care au încredere în declarațiile fostei iubite a lui Alexander Zverev, Olga Sharypova, care l-a acuzat de violență domestică și tentativă de omor. 

Comportamentul de la Acapulco, dovada că Alexander Zverev este recidivist în lipsa de control asupra propriilor emoții

Fosta iubită a jucătorului din Germania, Olga Sharypova a povestit ce i s-a întâmplat în 2020, când s-a gândit chiar la sinucidere după modul în care Zverev s-a comportat cu ea. Mai mult, tânăra a dezvăluit că și tatăl tenismenului a avut reacții agresive la adresa ei. 

„Prima oară când m-a lovit eram la Monaco. Ne-am certat, eram pe hol. M-a apucat de cap și m-a izbit de perete. Apoi a fost un incident în Maldive, m-a umilit în fața prietenilor.

Iar în 2019, la Mastersul de la Shanghai, eram cu o prietenă la un salon de cosmetică și am început să primesc mesaje de la el. Se enervase pentru că lăsasem un bol de fructe pe masă și nu era curat. Când m-am întors la hotel, a vorbit extrem de urât cu mine.

De aceea, am avut un moment de criză și mi-am injectat insulină, nu mai voiam să mă lupt. Când s-a întors mi-a dat niște glucoză și s-a înfuriat urlând la mine că de ce vreau să-i fac asta și să mor în camera lui. 

A spus că el este o victimă, că îl împiedic să se concentreze, dar când i-am sugerat să punem capăt relației, a devenit și mai groaznic, m-a strâns de gât și a țipat la mine: 'Sper să mori, dar nu în camera mea! Injectează-ți insulină, dar du-te și fă-o pe stradă!'.

Chiar și tatăl lui mă jignea și-mi spunea că sunt un gunoi. Iar când încercam să-mi fac bagajele, mă lua din nou la bătaie”, a dezvăluit Olga. 

Alexander Zverev nu va rămâne implicat în competiții la Acapulco, unde a câștigat, în primul tur, în defavoarea americanului Jenson Brooksby partida încheiată cel mai târziu în istoria tenisului, cei doi jucând 3 ore și 19 minute, până la ora 04:55, ora locală. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!