Prim ministrul Canadei si Darren Cahill, mesaje speciale pentru Bianca Andreescu! Ce mesaj i-a transmis si Nadia Comaneci dupa performanta de aseara

Prim ministrul Canadei si Darren Cahill, mesaje speciale pentru Bianca Andreescu! Ce mesaj i-a transmis si Nadia Comaneci dupa performanta de aseara

Bianca Andreescu a intrat intr-o galerie extrem de selecta, alaturi de Martina Hingis, Monica Seles si Serena Williams, a jucatoarelor care au castigat Indian Wells la doar 18 ani.

Bianca Andreescu este jucatoarea momentului in circuitul WTA. Sportiva cu origini romanesti, aceasta reprezinta Canada. Ea a castigat turneul de la Indian Wells dupa o finala thriller contra germancei Angelique Kerber!

Bianca Andreescu, felicitata de Justin Trudeau


Prim ministrul Canadei, Justin Trudeau, i-a transmis un mesaj Biancai Andreescu la scurt timp dupa performanta sa de la Indian Wells.

"De la wildcard la campioana la Indian Wells. Bianca Andreescu a scris istorie! Felicitari, Bianca", a spus prim ministrul Canadei.

Darren Cahill si Nadia, felicitari pentru Bianca


Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, dar si Nadia Comaneci au transmis mesaje si ei.

"Felicitari, doamnelor! O finala extraordinara! Un turneu fantastic de fapt! Felicitari, Bianca! Primul dintre multe care vor urma, cu siguranta", a spus si Darren Cahill.

"O finala incredibila la Indian Wells intre Angelique Kerber si Bianca Andreescu! Felicitari, Bianca", a scris si Nadia Comaneci pe Twitter.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies