"Nu imi mai dau cu parerea de Halep pentru ca ies rau!" Ilie Nastase nu isi explica ce se intampla in acest moment cu Simona

"Nu imi mai dau cu parerea de Halep pentru ca ies rau!" Ilie Nastase nu isi explica ce se intampla in acest moment cu Simona

Simona Halep a decis sa-si dea din nou afara antrenorul, chiar inainte de Wimbledon.

Dupa ultimele rezultate dezamagitoare, Simona Halep a ales sa se desparta de antrenorul Ionita. Motivul oficial pentru despartire a fost "terminarea contractului", care oricum ar fi venit acum.

Ilie Nastase nu vrea sa vorbeasca foarte mult despre deciziile manageriale luate de Simona Halep, dupa ce acesta a mai criticat-o in trecut.

"Nu imi mai dau cu parerea de Halep pentru ca ies rau. Toata lumea schimba intelesul interviurilor pe care le dau despre Simona. Cel mai bine ar fi sa o intrebati pe Virginia Ruzici despre Halep."

"Eu n-am avut prea multi antrenori, eu am avut multe prietene care stateau prin tribune, dar antrenori nu... Nu cred ca e o treaba de atrenor, Halep poate sa joace si singura. Odata ajuns pe teren, antrenorul nu prea mai are ce sa faca. Depinde doar de jucator acolo."

"Cu baiatul asta a castigat la Indian Wells, nu stiu ce sa zic... sa-l schimbe acum... Ion Tiriac e foarte aproape de ea. Nu stiu cat de implicat e si daca doreste sa ii fie antrenor sau manager. Am vazut ca merge la toate meciurile ei...", a declarat Ilie Nastase la ProSport LIVE.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies