Cati bani a castigat Victor Ionita din colaborarea cu Simona Halep! Romanca va avea DOI antrenori la Wimbledon!

Cati bani a castigat Victor Ionita din colaborarea cu Simona Halep! Romanca va avea DOI antrenori la Wimbledon!

Simona Halep l-a schimbat pe Victor Ionita dupa doar 6 luni! Daniel Dobre e noul antrenor al romancei, dar aceasta va lucra si cu un alt antrenor. 

UPDATE. Simona Halep confirma cei doi antrenori printr-o postare pe Facebook. Romanca se antreneaza in sala inainte de Wimbledon din cauza ploii din Anglia. Fotbalul ramane o mare pasiune a Simonei. 

 

Nu, n-am scăpat de ploaie :) dar am găsit un alt fel de antrenament!Rain practice in Wimbledon!

Posted by Simona Halep on Monday, June 22, 2015


"Colaborarea cu Victor Ionita s-a incheiat de comun acord, contractul antrenorului a expirat", a anuntat duminica Virginia Ruzici. Aceasta nu a anuntat si numele noului antrenor si nu a dat mai multe detalii despre starea Simonei Halep inainte de Wimbledon.

In presa din SUA se anunta ca australianul Darren Cahill va reveni in peisaj si o va consilia in continuare pe romanca. Cahill nu a mai insotit-o pe Simona Halep la Roland Garros si la Birmingham, in ciuda faptului ca cei doi s-au declarati multumiti de colaborare.

Cert este ca Simona Halep se desparte si de Victor Ionita, la 6 luni dupa il numise in locul belgianului Wim Fissette. Sa o antrenezi pe Simona Halep este foarte profitabil. Romanca a castigat turneele de la Shenzen, Dubai si Indian Wells alaturi de Ionita, care a fost rasplatit cu 100.000 de euro, anunta Digi. Mai putin decat a castigat Fissette, care avea un contract de 3000 de euro pe saptamana si 10% din incasarile Simonei. In total, Belgianul a castigat 500.000 de euro de la Simona Halep, mai scrie sursa citata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies